دانشمند

هرچی که باید بدونی اینجاست

بررسی انواع سمعک بر اساس شکل ظاهری و موقعیت قرارگیری آن در گوش

گلی ۲ روز پیش

افراد بسیاری که به منظور بهبود شنوایی خود از سمعک استفاده می کنند یا مسئولیت تهیه سمعک را برای اطرافیان خود بر عهده دارند، گاهی اوقات با چالش انتخاب مدل مناسب سمعک مواجه می شوند. این انتخاب می تواند دشوار باشد، زیرا عوامل متعددی همچون نوع و میزان کاهش شنوایی، نیازها و ترجیحات فردی، موقعیت های استفاده و محدودیت های مالی در آن دخیل هستند. در چنین شرایطی، مشاوره با متخصصان شنوایی سنجی و بررسی دقیق گزینه های موجود می تواند به افراد در انتخاب مناسب ترین سمعک کمک کند تا از حداکثر بهره وری و رضایت در استفاده از آن بهره مند شوند.

آشنایی با انواع سمعک و مزایای آن

همان طور که برندهای متنوعی در زمینه تولید سمعک فعالیت می کنند، مدل های متعددی نیز در بازار موجود هستند. با توجه به شکل ظاهری، کاربرد و محل قرارگیری روی گوش، سمعک ها را می توان به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد تا بتوانید محصولی را انتخاب کنید که هم راحت تر باشد و هم بهترین عملکرد را برای شما داشته باشد. گاهی اوقات، افرادی که برای بهبود شنوایی از سمعک استفاده می کنند یا آنهایی که باید برای نزدیکان خود سمعک تهیه کنند، دچار سردرگمی می شوند که کدام مدل برای آنها مناسب است.

سمعک داخل گوشی

یکی از مرسوم ترین انواع سمعک که کاربردی زیادی دارد، سمعک داخل گوشی است. این مدل برای بقراری بهتر ارتباط طراحی شده است و که به آن ITE (In The Ear) نیز گفته می شود. یکی از ویژگی های جالب این مدل که در طراحی آن رعایت می شود، ساخت این سمعک متناسب با رنگ پوست فرد استفاده کننده است.

مدل های نامرئی داخل کانال، کاملا داخل کانال، داخل کانال و داخل گوش، چهار نمونه از سمعک داخل گوشی هستند. این مدل سمعک کوچک همان طور که از نامش مشخص است داخل گوش قرار می گیرد و هر 3 تا 7 روز باید باتری آن عوض شود.

سمعک پشت گوشی

این مدل هم جزو نمونه های قدیمی است که احتمالا آن را دیده اید. این سمعک پشت لاله گوش قرار می گیرد و به خوبی پشت گوش ثابت می شود. این روزها شاهد مدل های جذابی از سمعک پشت گوشی هستیم که باعث می شود خاطره قدیمی از طراحی نامناسب این مدل به دست فراموشی سپرده شود.

سمعک پشت گوشی در چهار مدل مینی، گیرنده درون گوش، گیرنده در کانال و سمعک های BTE با قالب گوش تقسیم بندی می شود. این مدل برای افرادی که از افت شنوایی زیاد تا ملایم رنج می برند مناسب است و قیمت خوبی دارند.

سمعک نامرئی

همان طور که از نام این سمعک مشخص است، وقتی از این مدل استفاده می کنید کسی متوجه نمی شود. ولی به معنی این نیست که کلا سمعکی وجود ندارد، بلکه با توجه به ابعاد و میزان شنوایی کاملا در داخل کانال گوش قرار می گیرد و دیده نمی شود.

سمعک مخفی (نامرئی) مزایای مهمی دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مناسب برای همه سنین و افراد
  • عملکرد خوب با تلفن
  • کاملا منعطف و منطبق با شرایط شما
  • نامشخص بودن استفاده از سمعک
  • جمع آوری اصوات به صورت کاملا طبیعی

فقط باید به این نکته توجه داشت که سمعک نامرئی بیشتر مناسب افرادی است که مشکلات شنوایی متوسط و ملایم دارند. ضمن اینکه قیمت سمعک نامرئی براساس مدل و مشخصات آن تعیین می شود.

سمعک هوشمند

سمعک هوشمند نیز یکی دیگر از مدل های پرطرفدار است که به دلیل تکنولوژی های به کار رفته در آن و قابلیت های ویژه ای که دارد، فروش خوبی را تجربه می کند. این سمعک دیجیتال کاملا با محیط و شرایط شنیداری سازگار و منطبق می شود و به خوبی می تواند نویز را از صداهای طبیعی جدا کند.

این سمعک از میکروفن جهت دار بهره می برد که صداهای اضافه اطراف را کاهش می دهد و کاری می کند صدای مورد نظر را بهتر بشنوید. این مدل می تواند به کمک اتصال بلوتوث و وایرلس، اطلاعات را ذخیره کند. به همین دلیل کمتر به تنظیمات دستی نیاز دارید.

همان طور که اشاره کردیم شرکت های مختلفی سمعک های خود را با مشخصات فنی و ظاهری و قیمت متفاوت روانه بازار می کنند تا همه افراد بتوانند از آنها استفاده کنند. اما اگر دنبال محصولات باکیفیتی هستید که از جدیدترین تکنولوژی های روز بهره می برند، بهترین برندهای موجود در بازار، زیمنس، برنافون، فوناک، ویدکس، استارکی، ایتکن، یونیترون و... هستند.

آنهایی که دنبال خرید سمعک هستند، همیشه با توجه به تنوع قیمت سمعک و مدل های موجود در بازار دچار مشکل و سردرگمی می شوند. اما کلینیک شنوایی سنجی و سمعک نیک آوا به عنوان یکی از بزرگترین و برترین مراکز عرضه انواع سمعک به عنوان نمایندی برندهای مختلف، این مشکل را برطرف کرده است.

این مرکز تمام محصولات خود را با بهترین کیفیت و گارانتی معتبر عرضه می کند تا خیال تان راحت باشد. ضمن اینکه در یک فرایند کاملا تخصصی توسط متخصصان این مجموعه مشخص می شود که آیا به سمعک نیاز دارید یا خیر. در صورتی که پاسخ مثبت باشد بهترین مدل برای شما تجویز خواهد شد.

بیوگرافی
هرچی که باید بدونی اینجاست
آرشیو موضوعی